Semester

Sommarlovet är snart slut och jag är på Öland med min älskade familj, knappt varit här i en vecka och jag har redan lyckats bränna mina ben 😢 åker hem om lite mer än en vecka och bör jag kommer hem är det bara tre veckor kvar tills jag ska börja gymnasiet, detta är väldigt nervöst, enligt min åsikt tycker jag att det ska bli roligt men jag är som sagt väldigt nervös för allt det nya som kommer vara.
Skolavslutningen var en plåga, att behöva skiljas från alla och sen inte veta att jag inte kommer träffa dem i skolan efter lovet som man gjort alla de andra somrarna.
Mitt sommarlov började som vilket annat sommarlov med väldigt mycket slapp och chill innan man åkte till mamma för att ha semester med henne. En resa till Jönköping för att träffa mina gamla barndoms kompisar som flyttade dit upp för tre år sen, detta har varit en slags tradition att åka upp till dem på sommaren. När jag kom hem från Jönköping var det dags att packa om för att åka till pappa för att fira min lillasysters födelsedag. Sen var det dags att packa igen för att åka till Öland 😃 Dagarna emellan har jag spenderat med min älskade Johan som har hjälpt mig att lugna ner mig så att jag inte skulle stressa upp mig inför all packning som jag skulle göra.

RSS 2.0